Zoeken naar gouden ring

gouden ring
Nubia gouden ring Diamond Point.
Nubia gouden ring. Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat geel en witgoud 4.9 gr. en is gezet met 21 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.105 ct. De ring heeft een breedte van 8 mm.
Ringen voor dames online bestellen KLINGEL.nl.
Enkele fijne gouden ringen voor uw ringvingers en een wijsvinger en een brede gouden ring met kleurrijke steentjes voor uw andere wijsvinger vormen samen een leuk geheel. Het voordeel van de smalle ringen is dat u ze ook met andere opvallende exemplaren kunt combineren.
Ontwerp uw gouden ring online voor de beste prijs. DiamondsByMe.nl.
Ontwerp uw gouden ring online voor de beste prijs. DiamondsByMe biedt u de mogelijkheid om zelf uw unieke gouden ring samen te stellen naar geheel eigen smaak. U kunt zelf de grootte van de edelstenen kiezen of kleur van het goud.
Achter de schermen: gouden ring verkleinen, door Joyce Burggraaf Jewelsite.nl.
Niet elke ring kan op deze manier verkleind worden. Als er op de ring bijvoorbeeld een diamant zit, past hij niet in de mal en wordt de ring verkleind door middel van zagen. Zo ook deze gouden ring met een diamant, de ring moet verkleint worden van maat 52 naar maat 51.
Gouden ringen verkopen: inkoop gouden sieraden Van der Meulen Edelmetaal.
Eenvoudig en veilig uw gouden ringen verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal voor de hoogste prijs. Wij taxeren uw gouden ring en maken de prijsbepaling helder en inzichtelijk zodat u altijd een eerlijke en hoge prijs voor uw gouden sieraden ontvangt.
De mooiste Gouden Ringen van Nederland Tweedehands Sieraden.
Gouden ring naar ieders smaak! Ons aanbod tweedehands gouden ringen is uitgebreid en divers. Zo hebben we gouden ringen bezet met echte diamanten maar ook hebben we een ruim assortiment ringen bezet met zirkonia voor de bewuste koper. We bieden een diversiteit aan kleuren, zoals bicolour, geel, rosé of witgouden ringen, maar ook aan edelstenen waarmee de gouden ringen bezet zijn.
Gladde gouden ring Sieraden online BESLIST.nl Mooie collectie.
De heren trouwring wordt als set aangeboden voor 1 e. Gouden ring met kruis en juweeltjes. Gouden ring met lijn van CZ stenen. Bicolor Gouden Ring zirkonia 4205598. Bicolor wit en geelgouden ring met zirkonia. Bicolor Gouden Ring zirkonia 4205779.
Gouden en witgouden ringen bij Trendjuwelier.nl.
4205347 Bicolor gouden ring. 4103671 Witgouden ring met zirkonia. 4015189 Gouden ring. 4015185 Gouden ring. 4205420 Bicolor gouden ring. 4014960 Gouden ring met diamant 0.022 crt. 4205603 Bicolor gouden zirkonia ring. 4205377 Bicolor gouden ring. 4102083 Witgouden ring met zirkonia.
Gouden ring met toermalijn RINGEN Nadine Kieft Jewelry Online Shop Atelier Amsterdam.
Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Vorige Artikel 120 van 163 Volgende. Gouden ring met toermalijn. 1.250, 00 inclusief 21% BTW. Voeg toe aan winkelwagen.

Contacteer ons