Resultaten voor xen sieraden

xen sieraden
Xen ringen nog niet zo bekend als relatie ring, nu wel!
Al staan de Xen ringen niet bekend als relatieringen, toch heeft dit merk prachtige sets liggen. Deze Xenringen zijn voor mensen waar de voorkeur niet bij traditionele ringen ligt. Het strakke design van deze ringen is werkelijk prachtig en leent zich uitstekend als relatiering.
Xen Oorbellen 431014G0.
Xen 431014G0 Oorbellen kenmerken. Materiaal Algemeen Staal. Shop meer Xen dames sieraden. Shop meer Dames sieraden. Shop meer Stalen sieraden. Shop meer Stalen Oorbellen. Share on Twitter. Share on Google. Share on Facebook. Xen 431014G0 Oorbellen. EUR 105, 10500, incl.
Xen sieraden.
Xen begint met de productie van sieraden uit puur edelstaal bezet met briljanten. Een combinatie die nog steeds uniek is. Tijdloos edelstaal en fonkelende briljanten beelden het fundament voor de fascinatie van Xen uit. Xen heeft sieraden voor alle speciale gelegenheden.
allergievrije stalen sieraden Xen sieraden.
Levering zonder verzendkosten. Xen is één van de grootste merken op het gebied van stalen sieraden. Alle stalen sieraden van Xen zijn allergievrij en bevatten dus geen nikkel. Xen is bekend van zijn fraaie ontwerpen in stalen sieraden en combineerd het edelstaal vaak met diamanten.
Kameleon Xen sieraden.
Xen heeft hier zoveel deskundigheid voor in huis dat ze er 10 jaar garantie op durven te geven. De meeste xen ringen zijn in alle maten leverbaar. Xen ring met diamant. De ringen van Xen zijn gemaakt van edelstaal wat allergie vrij is.
Pure kettingen van XEN Borne.
Door Diamonfire krijgt u gemakkelijk toegang tot de high end sieraden waar stijl en kwaliteit centraal staan. Diamonfire staat bekend om haar stenen die aan dezelfde eisen voldoen als kostbare diamanten. Fraaie XEN kettingen van roestvrijstaal. De kettingen van XEN zijn gemaakt van roestvrijstaal en daarom allergievrij!
Xen.
Niet beschadigde en indien redelijkerwijs mogelijk ongedragen horloges en sieraden kunnen binnen 14 dagen na ontvangst terug worden gestuurd naar Strego Juwelier te Hilversum. Graag ontvangen wij een e-mail naar info@strego.nlwaarin u aangeeft dat u de bestelling wilt annuleren. U ontvangt direct het retourformulier.
Xen Horloges Mega Horloges is officieel dealer.
Als gevolg van de materialen die worden gekozen en beoordeeld volgens de strengste normen en criteria om de afwerking en uitstraling te waarborgen. Het spreekt voorzich dat Xen horloges bijzonder voorzichtig is om hypoallergene materialen voor onze sieraden te selecteren.
sieraden Xen Atelier de Bruijn goudsmid juwelier hulst.
hoogwaardige, anti-allergische materialen. zorgvuldig uitgezochte briljanten. 10 jaar garantie. Helaas is XEN gestopt en worden alle sieraden die nog voorradig zijn aangeboden met een korting van 50%. Lange Nieuwstraat 30 4561 CD Hulst NL 31 0114 31 04 73 Contact Sitemap.

Contacteer ons