Zoeken naar sieraden maken groothandel

sieraden maken groothandel
AYU Trade, Groothandel in zilveren sieraden en onderdelen.
Het assortiment bevat sieraden, kralen en onderdelen om zelf sieraden te maken. Om prijzen te bekijken en artikelen te bestellen dient u zich wel eerst aan te melden en uw nummer KvK te mailen. Het assortiment moet voor u als klant uitnodigend zijn.
Home Limited Edition.
Nieuwe producten voorjaar 2018. De laatste tijd zijn er heel veel nieuwe producten binnengekomen waarvan we er een aantal willen uitlichten! De Tr├Ągerperlen of ook wel Carrier beads genoemd zijn ovalen kralen met twee gaten. Ondanks dat deze kralen er in heel veel verschillende kleuren zijn, kun je ze nog veel mooier maken door.
Sieraad onderdelen alles voor jouw sieraad! Ilona's' Silver Gemstones.
Sieraad onderdelen van hoge kwaliteit. Sieraden maken doe je natuurlijk alleen met de mooiste en beste sieraad onderdelen. Bij Ilona's' Silver Gemstones sieradenonderdelen groothandel vind je alle mogelijke sieraad onderdelen die jouw zelf gemaakte sieraden tot ware kunstwerkjes maken. Naast edelsteen kralen hebben wij veel sterling zilveren sieraad onderdelen in onze sieradenonderdelen webshop.
Bellia Bellia trendy kralen groothandel.
Welkom op de website van Bellia. Bellia is een trendy groothandel voor het maken van de meest trendy sieraden. U kunt bij ons online bestellen. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze Cash en Carryshowroom. Hier kunt u de artikelen zien en direct inkopen.
Benodigdheden voor het maken van sieraden Kralen.nl.
Benodigdheden voor het maken van sieraden bestel je online bij Kralen.nl de groothandel in sieraad onderdelen. We hebben heel veel basis onderdelen voor sieraden die onmisbaar zijn bij het maken van de leukste sieraad creaties! Zo hebben we in onze collectie sieraden lijm, sloten voor sieraden, buigringen, oorbellen, kettelstiften en nietstiften.
Accessoires om sieraden te maken: bestel de benodigdheden bij Sayila.
Filter Alle filters herstellen Accessoires sieraden maken. Zelf accessoires en sieraden maken? Hier bestel je eenvoudig alle benodigdheden. Niet alleen maak je zo echt iets unieks waar niet iedereen mee loopt, het is ook nog eens erg leuk om te doen.
BeadsXL Groothandel in kralen, sieraden en onderdelen om zelf sieraden te maken.
Welkom bij BeadsXL. BeadsXL is een groothandel in kralen, sieraden en onderdelen voor sieraden. Bedrijven kunnen hier inloggen of een account aanmaken om prijzen te zien en bestellingen te doen. Particuliere klanten verwijzen we graag door naar: Principessa, onze webshop voor iedereen.
Kralenmanie Sieraden maken van edelstenen.
Direct naar de Swarovski style kristal kralen uit onze kralen groothandel. Swarovski style kristal kralen In de sieradenwereld is Swarovski een alom gerespecteerd merk. De kralen en edelstenen zijn door mensenhanden gemaakt en derhalve geen natuurproducten. In de shop vind. Collier en armband in 1! Ilona 29 juni 2017 Inspiratie. Toermalijn collier of armband? Sommige ontwerpen zijn zo inspirerend dat wij ze graag met jullie delen! Dit kleurrijke sieraad is gemaakt door de getalenteerde Sheryl van der Vaart. Het geheel is helemaal gemaakt van onze schitterende Toermalijn edelsteen kralen en. Nieuwe kralen en hangers! Ilona 26 juni 2017 Geen categorie, Nieuwsbrieven. Bekijk de webversie Kralen en meer Sieraad onderdelen Sieraden Specials Mazzeltjes Vandaag is de Hematiet kralen rubriek verder aangevuld met diverse modellen met oa. kralen in de vorm van een bloemetje en kleine facet coins. Bekijk meer berichten. 2017 Kralenmanie Sieraden maken van edelstenen.
kralen groothandel Cuenta Hobby groothandel kralen en componenten.
Het is wel mogelijk om in deze periode bestellingen te plaatsen, deze worden vanaf 14 augustus door ons op volgorde van binnenkomst verwerkt en verzonden. Cuenta Hobby kralen groothandel heeft een breed assortiment kralen en onderdelen voor het zelf maken van armbanden oorbellen en kettingen. Het product is perfect voor de ontwerpers die een one-of-a-kind sieraad willen maken. De materialen die wij verkopen zijn gemaakt in de EU. We hebben kralen die zijn gemaakt van verschillende materialen vormen, en maten. Wanneer u op zoek bent naar bijoux componenten en hoge kwaliteit leerproducten. bent u bij www.cuentahobby.com aan het goede adres. Wij voegen voordurent producten toe aan onze collectie. Zodat onze klanten trendy sieraden en kleding accessoires kunnen maken.

Contacteer ons